maanantai 16. helmikuuta 2009

Back home!

Nyt ollaan jo tosiaan reilu viikko oltu Suomessa.  Kylmä oli tullessa ja on edelleen. Tansaniasta lähdettiin 1.2 tätä vuotta ja siinä kolme päivää hengattiin ja nautittiin Lontoosta. Oli ihana nähä paria kaveria pitkästä aikaa ja tietysti shoppailla alennusmyynneissä. On se Lontoo vaan hieno paikka! Valtavien matkatavaroiden kanssa metroissa liikkuminen ei ollut kaikkein mielekkäintä ja helpointa, mutta tulipahan sekin koettua. Lontoossa oli silloin ne valtavat lumimyräkät ja sen kahden senttimetrin lumipeitteen takia koko kaupunki sekaisin; koulut kiinni, bussit talleissa ja puoli lentokenttää kiinni. Ja kyllä meitä paleli ne kolme päivää!! Kerrospukeutumisestakaan ei ollut apua. Ei tähän kylmään taida koskaan tottua...

Nyt on taas koulun ihanuudesta saanut nauttia ja stressilomaa jo odotellaan. Vähän ikävä tässä pukkaa väkisinkin...


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jamboooo! jatkakkeehan bloggaamista kuopiossa upeiden kuvien kera. vaikka niillä biljardikuvilla voitte alottaa! :) ja se uus kamera käyttöön het. :)

~:-) vESa kirjoitti...

Uutta Afrikan alkua odotellessa täällä katsojan päässä!!!

rehanna kirjoitti...

siellä lämpöisessä naattikaa, täällä yli 20 miinus plus karseeeee tuuli. laittakee uutta tekstii kuha kerkeette ja ootte päässy asettuun. Jo=)